NEKOLIKO RIJEČI O NAMA

Option A je agencija za posredovanje u zapošljavanju na području Europske unije i Velike Britanije.

Trebate novi posao?

Našim klijentima
pronalazimo radnike u vrlo
kratkom roku!

PEOPLE SOLUTIONS

Tko smo mi?

Option A d.o.o. je agencija za posredovanje u zapošljavanju u inozemstvu te sestrinska kompanija matične agencije Option A Ltd, koja ima sjedište u Velikoj Britaniji.

Nakon Brexit-a uglavnom smo orijentirani na EU tržište, iako i dalje ad hoc pronalazimo kandidate za deficitarna zanimanja u Velikoj Britaniji, koja su uglavnom sponzorirana od strane naših klijenata.

Do sada smo, osim u Velikoj Britaniji, zapošljavali i u Irskoj, Njemačkoj, Nizozemskoj, a imamo klijente i na području Švicarske.

Iz našeg ureda u Osijeku u Hrvatskoj, pokrivamo cijelo europsko tržište te zapošljavamo kandidate iz cijele regije.

Uvijek tražimo ljude različitih zanimanja, s bilo kojom kombinacijom vještina za ispunjavanje različitih uloga. Ako tražite posao, kontaktirajte nas. Većini ljudi posao pronalazimo u roku od 5 dana.

Tražite radnike za svoj posao? Možemo Vam pomoći, saznajte više o našim uslugama i pročitajte svjedočanstva na našoj stranici “Trebate radnike?”. 80% kompanija s kojima radimo pronalazi radnike koji su im potrebni unutar 24 sata!

Naše usluge

Za tvrtke i ljude koji traže radnika ovdje je izbor pozicija koje smo popunili u posljednjih 18 mjeseci:

Radnik u tvornici, Nadzornik tvornice, Operater stroja, Vozač viličara, Radnik na terenu, Traktorista, Građevinski radnik, QA asistent, Uredski pomoćnik, Recepcionar, Kuhar….

S našom mrežom ureda i kontakata u Ujedinjenom Kraljevstvu i Europi, koristimo naše resurse kako bismo osigurali dobrog radnika koji će učinkovito poslovati za vaše poslovanje.

Ako želite dodatno razgovarati o poziciji, nazovite ili e-mailom kontaktirajte svoj lokalni ured.